Colegio Oficial de Ingeniería Geomática y Topográfica
© PER GEOMETRIAM VERITAS

Manifest per reivindicar la prioritat del corredor ferroviari del mediterrani

19/04/2012 - CATALUNYA - Tema: En prensa y otros medios
ImagenComentario Sin comentarios
ImagenNoticia

DECLARACIÓ DE LES ENGINYERIES TÈCNIQUES PER REIVINDICAR LA PRIORITAT DEL CORREDOR FERROVIARI DEL MEDITERRANI

Els col-legis d'enginyers tècnics tarragonins reivindiquen que el Corredor del Mediterrani sigui una prioritat pel govern espanyol. Així ho han escenificat els seus representants aquest dimecres (18/04/2012), amb la signatura d'un manifest que també subscriuen la resta de col-legis dels territoris implicats pel pas d'aquesta infraestructura ferroviària.

El Col-legi d'Enginyers Tècnics Industrials de Tarragona, el Col-legi Oficial d'Enginyers Tècnics i Perits Agrícoles de Catalunya, el Col-legi d'Enginyers Tècnics de Mines, el Col-legi Oficial de Perits i Enginyers Tècnics Navals, el Col-legi Oficial d'Enginyers Tècnics de Telecomunicació a Catalunya, el Col-legi Oficial d'Enginyers Tècnics en Topografia, el Col-legi Oficial d'Enginyers Tècnics Forestals de Catalunya, el Col-legi d'Enginyers Tècnics d'Obres Públiques de Catalunya i el Col-legi d'Enginyers Tècnics Aeronàutics, han escenificat aquest dimecres a Tarragona un acte d'unitat per reivindicar la necessitat de prioritzar el Corredor del Mediterrani.

El President de la Delegació de Tarragona, el Sr. Felip Beltran, ha participat activament en el desenvolupament d'aquest manifest.

Manifest Tarragona

Enllaços on s'ha publicat la notícia:

- Tarragona 21

- delCamp.cat

- reusdigital.cat

 

Última modificación: 10/01/2017 23:08:00