Colegio Oficial de Ingeniería Geomática y Topográfica
© PER GEOMETRIAM VERITAS

Els Enginyers sumen forces en una associació (METGEC)

08/11/2018 - CATALUNYA - Tema: En prensa y otros medios
ImagenComentario Comentada hace 662 días (04/12/2018)
ImagenNoticia
La Mesa d'Enginyeria Tècnica i de Graduats en Enginyeria de Catalunya (METGEC) s'ha constituït formalment aquest dimarts.
 
Els col·legis i associacions d'enginyers tècnics i de graduats en enginyeria de Catalunya han formalitzat l'associació METGEC per defensar la professió d'enginyer de manera conjunta i per posar en valor l'enginyeria davant els empresaris, l'administració i la societat en general.  
 
La METGEC, que està integrada per catorze membres que representen uns 15000 col·legiats i associats, ja fa un temps que celebra reunions periòdiques, però ara ha decidit inscriure's en el registre d'associacions de la Generalitat per poder respondre millor a les necessitats dels enginyers.  L'acte de fundació s'ha fet aquest dimarts a la seu del Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona, que també serà la seu de l'associació. 
 
Al adjunt hi trobareu la nota de prensa  amb la noticia complerta 
  • METGECMG_2856.JPG
  • NOTICIA_2649_2018_11_8_46_34109.JPG


Skip Navigation Links.
Skip Navigation Links.

Uso de cookies

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar el análisis de la navegación de los usuarios y para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.
Puede obtener más información, o bien conocer cómo cambiar la configuración, pulsando en más información
Acepto   Mas información..