Colegio Oficial de Ingeniería Geomática y Topográfica
© PER GEOMETRIAM VERITAS

Els Col·legis Professionals de Tarragona i la rectora de la URV es reuneixen per compartir i defensar interessos comuns.

31/10/2018 - CATALUNYA - Tema: Relaciones institucionales
ImagenComentario Comentada hace 1075 días (09/11/2018)
ImagenNoticia

La Taula de Col·legis professionals és una plataforma professional constituïda per defensar els seus interessos col·lectius i aportar punts de vista en els grans temes de la ciutat i el territori.

Tarragona, 5 d’octubre de 2018. La Taula de Col·legis Professionals de Tarragona va rebre ahir la visita de la rectora de la Universitat Rovira i Virgili, Maria José Figueras, amb l’objectiu de continuar sumant punts de vista i creant lligams amb la societat civil tarragonina. La Taula, que ja ha celebrat diverses reunions en els últims mesos, pretén convertir-se en una plataforma apolítica que aglutini els diversos organismes professionals tarragonins per, a banda de vetllar pels seus interessos col·lectius, aportar punts de vista i capacitats professionals en totes aquelles qüestions que tinguin a veure amb el desenvolupament de la ciutat i el territori. 

En la reunió mantinguda ahir a la seu de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Tarragona, la rectora de la URV va aplaudir la iniciativa d’aquesta Taula i els va animar a defensar el projecte de Regió del Coneixement, un programa endegat per la URV i la Diputació de Tarragona que pretén exercir de front comú del territori, aglutinant universitat, administracions i teixit productiu per propiciar el progrés econòmic i social de la demarcació. Els membres de la Taula es van comprometre a incorporar aquest projecte de Regió del Coneixement a la seva agenda, una agenda que en els propers mesos anirà integrant les necessitats més transversals i urgents de Tarragona per aportar el seu gra de sorra a l’hora de fer front comú per defensar-les. Les línies mestres fundacionals d’aquesta Taula són:

 • Promoure espais de trobada i participació amb les administracions, institucions i altres organismes del territori.
 • Potenciar de forma oberta, transparent i transversal sinèrgies per lluitar contra la corrupció, promoure la igualtat de gènere, accés a la justícia per a tots, posar fi a la pobresa, garantir una vida saludable i promoure el benestar universal.
 • Fomentar la constitució de grups de treball per implementar activitats d’investigació i desenvolupament, aprofitant l’experiència i coneixement amb els recursos més eficients de cada col·lectiu professional.

Formen part d’aquesta Taula de Col·legis Professionals: l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Tarragona; el Col·legi d’Aparelladors, arquitectes tècnics i enginyers d’edificació; Col·legi d’Arquitectes de Catalunya; el Col·legi Oficial d’Enginyeria Geomàtica i Topogràfica; el Col·legi d'Enginyers Tècnics Agrícoles i Forestals de Catalunya; el Col·legi d’Enginyers Tècnics Industrials de Tarragona; el Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics de Telecomunicacions a Catalunya; el Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona; la Secció Territorial de Tarragona del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya; l’Il·lustre Col·legi Oficial de Graduats Socials de Tarragona; el Col·legi Oficial de Metges de Tarragona; el Col·legi Oficial d'Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya; l’Il·lustre Col·legi de Procuradors de Tarragona; el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya; i l’Il·lustre Col·legi Oficial de Veterinaris de Tarragona.

 

 • Felip Beltrán I.JPG
 • Felip Beltrán II.JPG
 • Felip Beltrán I.JPG
  El Felip Beltrán amb la Rectora de l'URV
 • Felip Beltrán I.JPG
  El Felip Beltrán amb la Rectora de l'URV