Colegio Oficial de Ingeniería Geomática y Topográfica
© PER GEOMETRIAM VERITAS

Sistemes d'Informació Geogràfica. Màster Semipresencial. 16a Edició

14/10/2013 a 13/06/2014 CATALUNYA
ImagenComentario Sin comentarios

PRESENTACIÓ
Les eines SIG (Sistemes d'Informació Geogràfica) són una integració organitzada de hardware, software i dades geogràfiques, dissenyades per a capturar, emmagatzemar, analitzar i desplegar la informació geogràficament referenciada. En la societat en què vivim, aquesta informació és clau, perquè resulta un actiu estratègic que aporta coneixement i valor afegit a les organitzacions actuals. L'aparició de noves tecnologies de la informació i la comunicació ha propiciat el desenvolupament de noves aplicacions i noves maneres d'entendre i gestionar el nostre entorn.

El SIG funciona com una base de dades amb continguts geogràfics, que es troba associada per un identificador comú als objectes gràfics d'un mapa digital. El sistema permet separar la informació en diferents capes temàtiques i les emmagatzema independentment. Així, dóna la possibilitat de relacionar la informació existent a través de la topologia dels objectes, i en genera una de nova. La tecnologia dels Sistemes d'Informació Geogràfica pot ser utilitzada per a investigacions científiques, la gestió dels recursos, la gestió d'actius, l'arqueologia, l'avaluació de l'impacte ambiental o la planificació urbana, per citar-ne alguns exemples.

A més de mostrar totes les possibilitats que ens donen aquestes eines, el curs ofereix uns coneixements tecnològics i operatius dels sistemes actuals, habilitats pràctiques en la utilització de les eines tecnològiques i informàtiques actuals, i capacitat per l'anàlisi espacial del territori. Això permet millorar la gestió de la ciutat i del medi ambient. Existeix una gran demanda de professionals qualificats amb coneixements en SIG i pràctica en els dispositius tecnològics i operatius dels sistemes actuals.
 
Durada:
60 ECTS
(361 hores lectives)
Dates de realització:
Del14/10/2013 Al13/06/2014
Horari:
Dilluns  17:00 a 21:00Dimecres  17:00 a 21:00
Lloc de realització:
Tech Talent Center
C/ de Badajoz, 73-77
08005 Barcelona
Import de la matrícula:
6200 €
Idioma d'impartició:
Espanyol
Inscripció oberta fins l'inici del curs o fins l'exhauriment de places.
 
En el següent enllaç podreu consultar més informació:
 
http://www.talent.upc.edu/professionals/presentacio/codi/204000/sistemes/informacio/geografica
 
Esperem que sigui del vostre interés.