Colegio Oficial de Ingeniería Geomática y Topográfica
© PER GEOMETRIAM VERITAS

Sessió per resoldre dubtes laboral-fiscals

11/05/2017 a 18/05/2017 CATALUNYA
ImagenComentario Sin comentarios

El Col·legi està organitzant una sessió, totalment gratuïta pels col·legiats, per resoldre dubtes de caràcter laboral-fiscal, ja que més d’un cop ens ha trucat algun company preguntant qüestions com “Quin tipus de societat és millor constituir pel nostre tipus de treball?” o be “Puc desgravar a la declaració de renta els imports satisfets en concepte de formació?”

La sessió tindrà lloc el dia 18 a les 18 hores a la seu del Col·legi. Agrairem que ens enviéssiu les vostres consultes perquè un grup d’assessors pugui estudiar-les previament.

_____________________________________________________

El Colegio está organizando una sesión, gratuita para los colegiados, para resolver dudas de carácter laboral-fiscal, ya que más de una vez nos ha llamado algún compañero preguntado cuestiones como "Qué tipo de sociedad es mejor constituir para nuestro tipo de trabajo?, o bien "Puedo desgravar en la declaración de renta los importes satisfechos en concepto de formación?"

La sesión se celebrará el día 18 de mayo a les 18 horas, en la sede del Colegio. Agradeceremos que nos enviéis vuestras consultas para que un grupo de asesores pueda estudiarlas previamente.